Koeltransport

Handelt u in versproducten, dan is betrouwbaar koeltransport onmisbaar. U wilt dat uw groente of fruit, vlees of vis altijd in optimale staat hun plaats van bestemming bereiken. Koeltransport staat of valt met snelheid en flexibiliteit. Naast gedegen planning kunt u van ZUIDWEST logistiek dan ook de nodige flexibiliteit verwachten. Er staan altijd koelwagens voor u klaar om uw producten zo snel mogelijk af te leveren.

Uw product verdient alle aandacht. Perfecte condities; schone laadruimte, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Deze zijn aangesloten op het carcube systeem in de cabine van de vrachtwagen. Onze ervaren chauffeurs begeleiden uw producten met zorg en expertise naar uw klanten!
 
Voor ons is kwaliteit een sleutelwoord en kwantiteit geen probleem. Door de ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het koeltransport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Daar ligt onze kracht! Wij streven naar perfectie en laten niets aan het toeval over. Wij zijn pas tevreden als uw gekoelde producten goed zijn afgeleverd naar tevredenheid van u en de ontvanger! 

Meer weten?

Bel 0113 – 22 20 20 of stuur een e-mail naar info@zuidwestlogistiek.nl.

0113 - 22 20 20

info@zuidwestlogistiek.nl

Goes / Terneuzen / Zwolle