Dagdistributie

Snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Dat zijn de waarden waar ZUIDWEST logistiek voor staat bij het versturen van pakketten en pallets. Als full service logistieke dienstverlener zijn we gespecialiseerd in het verzenden van pallets en pakketten binnen de Benelux.

Zendingen van 1 kilo tot 1750 kilo leveren wij binnen 24 uur op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste bestemming in Nederland, België of Luxemburg. ZUIDWEST logistiek maakt gebruik van een efficiënt pakket en palletdistributienetwerk, dit netwerk ondersteunt onder andere tijdsleveringen, persoonlijke overdrachtsleveringen, binnenstedelijke distributie en laad- en losklepleveringen.
 
ZUIDWEST logistiek staat als professioneel distributie- en transportbedrijf voor een betrouwbare, snelle en efficiënte dienstverlening, tegen scherpe verzendtarieven. U bent niet alleen verzekerd van hoogwaardige logistieke kwaliteit, maar bespaart ook flink op de transportkosten. ZUIDWEST logistiek heeft een brede klantenkring. Grote en kleine bedrijven, groothandels, winkels en webshops maken naar volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening.
 
Meer weten?

Bel 0113 – 22 20 20 of stuur een e-mail naar info@zuidwestlogistiek.nl.

0113 - 22 20 20

info@zuidwestlogistiek.nl

Goes / Terneuzen / Zwolle